Grote kans dat je maar één keer in je leven een afstudeerscriptie zal schrijven. De manier waarop je die 15.000 of soms wel 20.000 woorden op papier krijgt bepaalt of je je opleiding met succes afrond, of niet. Niet zo gek als je daar tegenop ziet en er vakkundige schrijfhulp bij wilt.

 

Die hulp bieden wij. Persoonlijke professionele begeleiding bij het schrijfproces, schrijftraining zowel in het Engels als het Nederlands. Je krijgt het inzicht, de tools en de aanwijzingen waarmee je niet alleen een succesvolle scriptie schrijft, maar waar je in je toekomstige carrière ook veel profijt van zult hebben. Daarvoor schakelen we onze ervaren taal- en communicatiespecialisten in die naast schrijftrainingen ook sollicitatietraining geven. 

 

Je kan kiezen voor begeleiding per uur. Een andere mogelijkheid is om vijf uur persoonlijke begeleiding af te nemen tegen een gereduceerd tarief. De huiswerkopdrachten die je hierbij krijgt verhogen de effectiviteit. De schrijftraining wordt online gegeven. Het overzicht van de tarieven vind je onderaan de pagina.  

 

Meld je hier aan voor een gratis online kennismaking:

5 bijeenkomsten van een uur online, inclusief tips, tools en huiswerkopdrachten.

Persoonlijke schrijftraining online in Nederlands of Engels, inclusief tips & tools

Logo Easythesis