Scriptiebegeleiding

Loop je vast met het schrijven van je plan van aanpak of je scriptie, of weet je simpelweg niet hoe te beginnen? Je bent niet de enige. We hebben al heel veel studenten met veel plezier geholpen op weg naar een nieuwe toekomst. Easythesis begeleidt je bij het afstuderen. Wij geven scriptiebegeleiding voor HBO en WO studenten. We zijn gespecialiseerd zijn in het begeleiden van studenten op het gebied van bedrijfskunde, marketing, communicatie en ondernemerschap.

 

Praktijkgerichte afstudeerbegeleiding

Door onze ervaring in het bedrijfsleven en bij non-profit organisaties zijn we goed in het begeleiden van praktijkgerichte afstudeerstages. We begrijpen dat je zowel aan de wensen van de opdrachtgever als aan de eisen van de opleiding moet voldoen en dat dat soms lastige situaties oplevert. Door de persoonlijke aanpak van onze scriptiebegeleiding helpen we je met de verschillende belangen om te gaan, om uiteindelijk zo snel mogelijk af te studeren.

 

On- en offline begeleiding

We zien dat door de Coronamaatregelen van HBO- en WO-instellingen de begeleiding bij het afstuderen vanuit de opleiding vrijwel uitsluitend online en telefonisch plaatsvindt. Dat leidt niet altijd tot een optimaal resultaat. Veel studenten missen het persoonlijk contact met docenten en medestudenten. Vandaar dat je bij ons voor persoonlijke scriptiebegeleiding kan kiezen op onze locatie op 5 minuten lopen vanaf het Centraal Station in Amsterdam. Online is vanzelfsprekend ook mogelijk, of een combinatie van beiden.

 

Kosten scriptiebegeleiding

De kosten voor persoonlijke scriptiebegeleiding kan je zelf bepalen door de duur en de combinatie van on- en offline begeleiding te kiezen. Bij een combinatie van online en offline begeleiding (10 uur) bedragen de kosten €65 per uur, inclusief een gratis kennismaking en intake. We raden je aan om met één of twee uur scriptiebegeleiding te beginnen en daarna de keuze te maken of en hoe je het beste geholpen wordt.

 

Meld je hier aan voor een gratis kennismaking en intake:

 

Logo Easythesis