Scriptiehulp

Zie je op tegen de grootste opdracht van je studie, weet je niet waar te beginnen en kan je hulp gebruiken bij je plan van aanpak en laat de scriptiehulp vanuit je opleiding te wensen over?

Wij bieden hulp bij scriptie.

We helpen je persoonlijk bij het schrijven van je plan van aanpak, het structureren van de opzet en het tijdens het schrijfproces. Je bereikt sneller een beter resultaat doordat we gespecialiseerd zijn in scriptiehulp voor bedrijfskunde, ondernemerschap, marketing & sales en communicatie.

 

Beperkingen en tegenslagen

Heb je tegenslagen gehad tijdens je studie, ben je er een tijd tussenuit geweest, of combineer je werk en studie? In dat geval zorgen wij ervoor dat je de aansluiting weer vindt, zodat je je studie succesvol af kan ronden.

We hebben veel ervaring met beperkingen die het schrijven van een scriptie extra lastig maken. Of het nu ADD, ADHD, of dyslexie is, wij hebben veel studenten die hiermee kampen succesvol kunnen helpen bij het afronden van hun afstudeerscriptie.

 

Coronastress

De coronamaatregelen die in maart werden genomen, gelden ook in het nieuwe studiejaar. Meer dan 60 procent van de colleges/lessen wordt online aangeboden. De communicatie met de opleiding verloopt vaak stroef en docenten zijn moeilijk bereikbaar. Ook scriptiehulp wordt vrijwel alleen op afstand gegeven. Wij merken dat dit gebrek aan ondersteuning leidt tot stress en onzekerheid. In een beperkt aantal bijeenkomsten helpen wij je je scriptie tot een goed einde te brengen.

 

Soorten hulp

Afhankelijk wat jouw wensen geven wij scriptiehulp op locatie in Amsterdam. Dat doen we in het Coachhuis op 5 minuten lopen vanaf het centraal station. Vanzelfsprekend kan het via Skype ook op afstand. Een combinatie van beiden werkt vaak heel goed. We raden je aan om te starten met één of twee bijeenkomsten en daarna in overleg te bepalen wat in jouw situatie de beste aanpak is. De kosten zijn afhankelijk van de gekozen aanpak vanaf € 65.

 

Maak hier een afspraak voor een gratis online kennismaking en intake:

 

Logo Easythesis